Durant les setmanes de confinament és possible que en algún moment ens haguem vist obligats a modificar i redistribuir espais de casa per adaptar-los a aquesta nova situació. Potser hem hagut d’habilitar una zona per teletreballar i combinar la vida familiar o simplement hem detectat espais poc funcionals al passar més temps a casa. Si no és el teu cas, et convidem a aprofitar aquests dies per replantejar el teu habitatge i descubrir les possibilitats que té per treure-li el màxim profit.

Et proposem uns exemples sense necessitat de fer obres. Es tracta de projectes on hem dissenyat un mobiliari a mida per aconseguir els canvis que cada espai requeria.

Mobiliari per separar espais

Armari separador d'espais

Una manera senzilla per separar espais i crear dos ambients diferents és col·locar un armari.

L’avantatge del mobiliari a mida ens permet poder triar l’alçada, la longitud i la profunditat que necessitem per adequar-lo a l’espai que tenim i arribar a l’objectiu que desitgem aconseguir. Jugant amb aquests aspectes podem realitzar una separació total o parcial deixant alguna part visible. Personalitzat al 100%.

Ja que també podrem triar el disseny i l’acabat del mobiliari, quedarà perfectament integrat en l’espai.

Veure el projecte

Calaixera com a capçal de llit i separador de vestidor

No oblidem que d’aquesta manera aconseguim un espai extra d’emmagatzematge.

Trobem moltes possibilitats utilitzant aquest sistema per separar zones: la part posterior de l’armari ens pot servir fins i tot com a capçal de llit , mentre que creem un vestidor dins del mateix dormitori sense necessitat de fer obres.

Estudiant cada espai de manera personalitzada tindrem solucions òptimes per al màxim aprofitament de l’espai.

Mobiliari 3 en 1

Quan canviem el mobiliari d’un espai aconseguim crear ambients totalment diferents segons el color i els materials que utilitzem. Cada estil ens ofereix una oportunitat amb la que sentir-nos còmodes a casa nostra.

A més de la part estètica, a vegades no contem amb tots els usos que podem donar-li al mobiliari durant el dia a dia. Un exemple és aquest banc: no només ens soluciona els seients al voltant de la taula sinó que forma part dels primers graons de l’escala, quedant totalment integrat. A més el seu interior ens serveix com emmagatzematge extra ideal en espais reduïts.

El disseny i la fabricació d’un mobiliari a mida ens ha permès solucionar aquest racó traient-li el màxim partit.

banc - escala
Deco&Estilisme per El Mueble
banc amb espai d'emmagatzematge

Veure el projecte

Mobiliari polivalent en espais reduïts

Donat el potencial que té el mobiliari a mida podem equipar un habitatge sencer. Si a més es tracta d’espais reduits encara tenim més possibilitats.

Podem crear diferents ambients en un mateix espai amb l’ajuda d’un mobiliari dissenyat especialment per cobrir les nostres necessitats: una sala d’estar amb sofà, taula per a 2 i cuina oberta que es converteix en estudi o en una agradable sala per rebre visites amb una taula extensible per a més comensals.

Cada estil de vida és únic i la nostra feina és que casa teva s’adapti perfectament a tú.

ALTRES USOS DEL MOBILIARI A MIDA

Aquests conceptes es poden ampliar si parlem del teu negoci, botiga o marca comercial.

Amb un mobiliari a mida i personalitzat podem crear un reclam per al públic donant valor i personalitat a la marca. Un estil de mobles dissenyat específicament per al teu producte aconseguirà crear un espai que els clients diferenciaran i identificaran fàcilment amb la teva marca.

mobiliari reclam de marca

T’ajudem a fer realitat aquests canvis, estudiant el teu cas personal i dissenyant per a tu el mobiliari a mida que aconseguirà treure el máxim partit als espais que desitgis millorar.

Contacta amb nosaltres sense compromís.