by Transposh - translation plugin for wordpress

Carrer Pelai de Barcelona

Rehabilitació de local comercial de l'any 1.900

Treballs realitzats

  • Rehabilitació de local comercial al carrer Pelai de Barcelona.
  • Ubicació de sabateria Querol en finca antiga de l'any 1.900.
  • Estudi de la distribució de les zones pel correcte funcionament de la botiga.
  • Integració dels elements originals de la finca amb el disseny modern actual.
  • Sanejament de pared d'obra original.
  • Recuperació de l'estructura original de la finca, deixant vistos els sostres formats per bigues de fusta i cassetons ceràmics.
  • Disseny de la zona d'entrada com a reclam del públic.
  • Recerca del fil conductor de la botiga: les caixes de sabates. Aplicació en prestatges, en la forma del mostrador, i al sostre de l'entrada.
  • Projecte d'il·luminació.